ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙ - Φωτογραφίες

ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - TRADITIONAL RESTAURANT

Διεύθυνση - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Διεύθυνση: ΑΡΧΑΝΕΣ Τ.Κ. - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τ.Κ.: 70100
Περιοχή - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Περιοχή: Ηράκλειο Κατηγορία - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κατηγορία: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Τηλέφωνο - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο: 2810751591 Fax - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Fax: -
Κινητό - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κινητό: 6945594865 E-mail - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ E-mail: estiatorio_spitiko@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Υπεύθυνος: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΒΛΑΔΩΡΑΚΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Ιστοσελίδα:
Το εστιατόριο ΣΠΙΤΙΚΟ, είναι ένα θαυμάσιο παραδοσιακό εστιατόριο, στο όμορφο χωριό Αρχάνες,του Ηρακλείου. Το εστιατόριο ΣΠΙΤΙΚΟ μετρά 22 χρόνια λειτουργίας και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο νησί (ΚΡΗΤΗ), προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα φαγητού σε προσιτές τιμές με φιλική και προσεκτική εξυπηρέτηση. Ελ΄τε να μοιραστούμε με εσάς υπέροχα κρητικά παραδοσιακά πιάτα προσφέροντας την εμπειρία μας σε συνδυασμό με νόστιμο φαγητό! Είμαστε σίγουροι ότι θα νιώσετε σαν το σπίτ...
Επισκέπτες: 28442

ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - TRADITIONAL RESTAURANT

ΣΠΙΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΡΧΑΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - TRADITIONAL RESTAURANT

Το εστιατόριο ΣΠΙΤΙΚΟ, είναι ένα θαυμάσιο παραδοσιακό εστιατόριο, στο όμορφο χωριό Αρχάνες,του Ηρακλείου. Το εστιατόριο ΣΠΙΤΙΚΟ μετρά 22 χρόνια λειτουργίας και έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο νησί (ΚΡΗΤΗ), προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα φαγητού σε προσιτές τιμές με φιλική και προσεκτική εξυπηρέτηση. Ελ΄τε να μοιραστούμε με εσάς υπέροχα κρητικά παραδοσιακά πιάτα προσφέροντας την εμπειρία μας σε συνδυασμό με νόστιμο φαγητό!

Είμαστε σίγουροι ότι θα νιώσετε σαν το σπίτι σας μετο άνετο και απλό περιβάλλον μας. Είναι ιδανικό μέρος για να αφιερώσετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε διαφορετικές γεύσεις. Το εστιατόριο ειναι ανοιχτο όλο το χρόνο και το χειμώνα εκτος από δευτέρα. Είμαστε ανοιχτά για να απολαύσετεόλα τα γεύματα της ημέρας και μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά ποτά και εκλεκτό κρασί. Το εστιατόριο ΣΠΙΤΙΚΟ έχει φιλική ατμόσφαιρα και είναι ιδανική επιλογή να γευθείται ελληνική κρητική παραδοσιακή κουζίνα. Όλα τα φαγητά είναι μαγειρεμένα με φρέσκα ,άριστα ποιοτίκα συστατικά. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλεφωνά μας.